Testover P vial

Testover P vial

Merk: Vermodje
Model: 941
Beschikbaarheid: Op voorraad
Pakket: 10ml flacon (100 mg / ml)
Substance: Testosteron propionaat
35,00€

Algemene informatie over Testover P in Nederland

TESTOVER P (Testosteron Propionaat) is injecteerbare steroïden die bevat het hormoon Testosteron Propionaat in de voorbereidingen van 100mgs per ML.

De TESTOVER P (Testosteron Propionaat) ester is veel sneller handelen (2-3 dagen) dan Enathate of Cypionate, en vereist dus een meer frequente injectie schema zoals elke dag of om de andere dag om het bloed zo stabiel mogelijk. Het voordeel hiervan is echter dat de steroïden kunnen worden gewist uit het lichaam sneller na gebruik wordt gestaakt, waardoor het een beter keuze voor geteste atleten. Sommige bodybuilders beweren ook dat TESTOVER P (Testosteron Propionaat) neigt ertoe te bewegen een veel minder oestrogeen gerelateerde bijwerkingen, zoals zwellen dan de andere esters van deze krachtige hormoon.

TESTOVER P (Testosteron Propionaat) is de meest gebruikte anabole hormoon dat er is en wordt ook beschouwd als de meest fundamentele. Vanwege dit, bodybuilders vaak beschouwen het als de basis van steroïden om de meeste van de cycli. TESTOVER P (Testosteron Propionaat) is zowel anabole en androgene aard zijn. Gebruikers van deze steroïden, zal een opzegtermijn van een dramatische winst in spiermassa en kracht, evenals een algemeen gevoel van welzijn en verhoogt het libido en sex-drive.

 

Features Testover P in Nederland

TESTOVER P (Testosteron Propionaat) aromatizes zeer eenvoudig en daarom oestrogeen opbouw en bijwerkingen kan een probleem voor gebruikers die gevoelig zijn voor deze problemen of degenen die kiezen voor het gebruik van een hoge dosis van deze stof. Daarom wanneer het gebruiken van TESTOVER P (Testosteron Propionaat), bodybuilders vaak kies nemen in een anti-oestrogeen, zoals Anastrozol, Proviron, Tamoxifen om te helpen houden oestrogeen gerelateerde bijwerkingen tot een minimum beperkt. Extreem gevoelige gebruikers, of gebruikers het gebruik van zeer hoge doses (800-1200mgs) zou kunnen vinden dat een sterkere anti-oestrogenen zoals Letrozole of Exemestane zijn meer geschikt. Androgene bijwerkingen zoals vette huid zijn ook mogelijk, terwijl het nemen van Testosteron Propionaat.

TESTOVER P (Testosteron Propionaat) gebruik zal snel afsluiten van het lichaam de natuurlijke productie van het hormoon, waardoor een goede PCT plan van essentieel belang voor het herstel van het lichaam het natuurlijke functie en het behoud van winsten zo goed mogelijk na gebruik van de steroïden zijn gestaakt. Cyclus aan het eind van de bodybuilders vaak voor kiezen om een combinatie van Clomid, Tamoxifen, en HCG voor een periode van 3-4wks om te herstellen van de hypofyse en testes werking is snel en effectief.

Vrouw bodybuilders in Nederland vaak gebruik TESTOVER P (Testosteron Propionaat) voor de bouw van de massa, hoewel het natuurlijk de dosering is aanzienlijk minder dan wat mannen zouden het gebruik vanwege de mogelijkheid van masculizing bijwerkingen.

 

Dosering

De mannelijke bodybuilder dosering van deze steroïden worden meestal in 400-1200mg per week bereik en de cyclus duur zou worden van 8-20 weken, uiteraard afhankelijk van de doelstellingen van de sporter. Vrouwen meestal zie wenselijk de resultaten van doses van 50-100mgs per week.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Most Viewed

Onze online shop biedt de mogelijkheid tot het kopen van een goedkope steroïden in Nederland. En voor vaste klanten en die klanten die de aankoop van steroïden in grote volumes, kortingen beschikbaar zijn. We biedt een levering in de kortst mogelijke tijd, en service op het hoogste niveau. Wij waarderen elke klant en werkt alleen in het voordeel van de kopers van onze producten.

Kopen anabole steroïden in Nederland hebben we een zeer winstgevend zijn voor de koper. De goederen kunnen worden gekocht en genoten op elk moment van de dag. We hebben een breed scala aan de meest competitieve prijzen, betaalbaar voor de sporter. De kwaliteit van de steroïden is zeer hoog, dus je wens om de toename van spiermassa en het opbouwen van spieren, thuis of in de sportschool succesvol zal zijn.