Trenaver 200 vial

Trenaver 200 vial

Merk: Vermodje
Model: 940
Beschikbaarheid: Op voorraad
Pakket: 10ml flacon (200 mg / ml)
Substance: Trenbolone enanthate
119,00€

Algemene informatie over TRENAVER 200 in Nederland

TRENAVER 200 (Trenbolone Enanthate) is een injecteerbare steroïden met 200mgs per ML van het hormoon Trenbolone Enanthate.

De TRENAVER 200 (Trenbolone Enanthate) ester verbonden aan deze steroïden maakt het mogelijk om het bloed stabiel met minder frequente injecties dan als de bodybuilder was met behulp van de acetaat ester van de drug. Atleten gebruiken meestal een dosering van tweemaal per week met dit product.

Simpel gezegd, TRENAVER 200 (Trenbolone Enanthate) is de meest krachtige algemene steroïde gebruikt door bodybuilders vandaag. TRENAVER 200 (Trenbolone Enanthate), zoals het vaak wordt genoemd, is zowel zeer anabole en androgene. Het is chemisch niet aromatiseert, en daarom produceert geen oestrogeen opbouw. Dit, samen met zijn hoge anabole eigenschappen, maakt de spier die met deze drug zeer moeilijk zijn en gedefinieerd.

TRENAVER 200 (Trenbolone Enanthate) eerst kreeg zijn reputatie toen het werd gebruikt in de legendarische steroïden, Parabolan. Gebruikers van deze medicijnen is vaak opgemerkt dramatische resultaten zijn ronduit verbluffend, en nadat het was helaas beëindigde, het onthouden effecten van de stof gaf het cult-zoals de status en de markt werd overspoeld met stapelbed Parabolan ampère door mensen op zoek naar de winst uit de extreme populariteit en de fan base die deze steroïden ongelooflijke resultaten had aangewakkerd.

 

Features TRENAVER 200 in Nederland

TRENAVER 200 (Trenbolone Enanthate) werd ook gebruikt in de veeteelt implantaat pellets, waar de stof werd gebruikt voor het vergroten van de vetvrije massa van het vee, terwijl de vermindering van het vet van de dieren. Kits werd op grote schaal beschikbaar op het internet waarmee bodybuilders om te zetten deze pellets in injecteerbare oplossing. Fina, als deze homebrew olie werd vaak genoemd, werd al snel een favoriet van steroïden gebruikers, net als zijn familielid, Parabolan, gedaan had vele jaren eerder.

Gebruikers van TRENAVER 200 (Trenbolone Enanthate) in Nederland vaak verslag geweldige winsten in kracht en kwaliteit spiermassa, terwijl het vet en het water lijkt te "smelten" uit. Te geven een idee van hoe krachtig dit hormoon is als een spier bouwer, let op dat de krachtige steroïden, Testosteron is een anabole score van 100, terwijl Trenbolone Enanthate is een score van 500! De drug is ook een krachtige vetverbrandende steun, en veel bodybuilders eigenlijk beweren dat het lichaam zal nog steeds drop lichaamsvet zeer snel, zelfs wanneer de voeding is niet erg schoon.

Het is belangrijk op te merken dat deze stof sluit je natuurlijke testosteron productie omlaag zeer snel, dus het maken van een goede PCT protocol moet bij het einde van een cyclus.

TRENAVER 200 (Trenbolone Enanthate) produceren alle gemeenschappelijke androgene bijwerkingen. Het is ook belangrijk op te merken dat veel gebruikers melden oncontroleerbare zweten ' s nachts tijdens het gebruik van deze stof. Om te helpen bij de bestrijding van dit probleem, is het aanbevolen dat gebruikers proberen om het bloed en stabiel mogelijk, en verblijf in een redelijke dosering. Hoewel deze steroïden kan niet converteren naar oestrogeen, sommige gebruikers hebben problemen met progesteron gerelateerde bijwerkingen, vergelijkbaar met die met producten zoals Deca-Durabolin of Durabolin. Gebruikers gevoelig voor deze problemen kunnen er de voorkeur aan geeft Cabaser hun cycli.

TRENAVER 200 (Trenbolone Enanthate) kan gebruikt worden in zowel snij-en ballaststoffen cycli. Wie op zoek is naar bulk zou kunnen toevoegen een injecteerbare vorm van Testosteron, samen met een mondelinge zoals Methandrostenolone. De beroemde Trenbolone Enanthate /Test Propionaat/ Winstrol stapel wordt nog steeds beschouwd als een van de beste snij - / pre-contest combinaties die er ooit is geweest. Deze cyclus, samen met het juiste dieet en cardio, is het zeker aan te brengen over de resultaten die zijn zeer dramatisch.

 

Dosering

TRENAVER 200 (Trenbolone Enanthate) is niet een geneesmiddel voor vrouwen, als masculizing bijwerkingen bent bijna gegarandeerd. De typische dosering voor deze stof is 300-700mgs een week voor een periode van 6-10 weken.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Most Viewed

Onze online shop biedt de mogelijkheid tot het kopen van een goedkope steroïden in Nederland. En voor vaste klanten en die klanten die de aankoop van steroïden in grote volumes, kortingen beschikbaar zijn. We biedt een levering in de kortst mogelijke tijd, en service op het hoogste niveau. Wij waarderen elke klant en werkt alleen in het voordeel van de kopers van onze producten.

Kopen anabole steroïden in Nederland hebben we een zeer winstgevend zijn voor de koper. De goederen kunnen worden gekocht en genoten op elk moment van de dag. We hebben een breed scala aan de meest competitieve prijzen, betaalbaar voor de sporter. De kwaliteit van de steroïden is zeer hoog, dus je wens om de toename van spiermassa en het opbouwen van spieren, thuis of in de sportschool succesvol zal zijn.