Testover C amp.

Testover C amp.

Merk: Vermodje
Model: 938
Beschikbaarheid: Op voorraad
Pakket: 10 ampullen (200 mg / ml)
Substance: Testosteron cypionate
58,00€

Algemene informatie over TESTOVER C in Nederland

TESTOVER C (Testosteron Cypionate is een injecteerbare steroïden bevat 200 mg per ML van het hormoon Testosteron Cypionate.

De Testosteron Cypionate ester die deze drug maakt de release in traag en daarom is vereist injecties worden minder frequent zijn dan ze zouden zijn als een bodybuilder met behulp van Propionaat. Sporters met behulp van TESTOVER C (Testosteron Cypionate) vinden vaak dat twee keer per week een injectie schema, zoals maandag/donderdag, is zeer voldoende voor het behoud van stabiele bloedspiegels van het hormoon.

TESTOVER C (Testosteron Cypionate) is de meest gebruikte anabole hormoon dat er is en wordt ook beschouwd als de meest fundamentele. Vanwege dit, bodybuilders vaak beschouwen het als de basis van steroïden om de meeste van de cycli. TESTOVER C (Testosteron Cypionate) is zowel anabole en androgene aard zijn. Gebruikers van deze steroïden, zal een opzegtermijn van een dramatische winst in spiermassa en kracht, evenals een algemeen gevoel van welzijn en verhoogt het libido en sex-drive.

 

Features TESTOVER C in Nederland

TESTOVER C (Testosteron Cypionate) aromatizes zeer eenvoudig en daarom oestrogeen opbouw en bijwerkingen kan een probleem voor gebruikers die gevoelig zijn voor deze problemen of degenen die kiezen voor het gebruik van een hoge dosis van deze stof. Daarom wanneer het gebruiken van TESTOVER C (Testosteron Cypionate), bodybuilders vaak kies nemen in een anti-oestrogeen, zoals Anastrozol, Proviron, Tamoxifen om te helpen houden oestrogeen gerelateerde bijwerkingen tot een minimum beperkt. Extreem gevoelige gebruikers, of gebruikers het gebruik van zeer hoge doses (800-1200mgs) zou kunnen vinden dat een sterkere anti-oestrogenen zoals Letrozole of Exemestane zijn meer geschikt. Androgene bijwerkingen zoals vette huid zijn ook mogelijk, terwijl het nemen van TESTOVER C (Testosteron Cypionate).

 

De interactie met andere geneesmiddelen in Nederland

Bodybuilders op zoek naar bulk-up, vaak stapel TESTOVER C (Testosteron Cypionate) met andere steroïden zoals Deca 250 en/of Boldenon 200, samen met een mondelinge compound zoals Methaan of Oxy.

TESTOVER C (Testosteron Cypionate) gebruik zal snel afsluiten van het lichaam de natuurlijke productie van het hormoon, waardoor een goede PCT plan van essentieel belang voor het herstel van het lichaam het natuurlijke functie en het behoud van winsten zo goed mogelijk na gebruik van de steroïden zijn gestaakt. Cyclus aan het eind van de bodybuilders vaak voor kiezen om een combinatie van Clomid, Tamoxifen, en HCG voor een periode van 3-4wks om te herstellen van de hypofyse en testes werking is snel en effectief.

Vrouw bodybuilders in Nederland vaak gebruik maken van testosteron te bouwen massa, hoewel het natuurlijk de dosering is aanzienlijk minder dan wat mannen zouden het gebruik vanwege de mogelijkheid van masculizing bijwerkingen.

 

Dosering

De mannelijke bodybuilder dosering van TESTOVER C (Testosteron Cypionate) zou doorgaans worden in 400-1200mg per week bereik en de cyclus duur zou worden van 8-20 weken, uiteraard afhankelijk van de doelstellingen van de sporter. Vrouwen meestal zie wenselijk de resultaten van doses van 50-100mgs per week.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Most Viewed

Onze online shop biedt de mogelijkheid tot het kopen van een goedkope steroïden in Nederland. En voor vaste klanten en die klanten die de aankoop van steroïden in grote volumes, kortingen beschikbaar zijn. We biedt een levering in de kortst mogelijke tijd, en service op het hoogste niveau. Wij waarderen elke klant en werkt alleen in het voordeel van de kopers van onze producten.

Kopen anabole steroïden in Nederland hebben we een zeer winstgevend zijn voor de koper. De goederen kunnen worden gekocht en genoten op elk moment van de dag. We hebben een breed scala aan de meest competitieve prijzen, betaalbaar voor de sporter. De kwaliteit van de steroïden is zeer hoog, dus je wens om de toename van spiermassa en het opbouwen van spieren, thuis of in de sportschool succesvol zal zijn.