Primover

Primover

Merk: Vermodje
Model: 935
Beschikbaarheid: Op voorraad
Pakket: 50 mg (25 tabs)
Substance: Methenolone acetaat (Primobolan)
165,00€

Algemene informatie over PRIMOVER in Nederland

PRIMOVER (Methenolone Acetaat) is een merknaam voor de anabole steroïde Methenolone Acetaat. Deze agent is zeer vergelijkbaar in actie te Primobolan Depot (methenolone enanthate), behalve hier het medicijn is bedoeld voor orale toediening in plaats van de injectie. Methenolone acetaat is een niet-c17-alpha-gealkyleerde orale steroïden, een van slechts een paar van commercieel beschikbare orale middelen die presenteert limited lever toxiciteit voor de gebruiker. Het is ook zeer geliefd om zijn eigenschappen als een matig effectieve anabole, met een lage androgene en geen oestrogene eigenschappen. Het wordt ook vaak gebruikt tijdens het snijden fasen van de opleiding, wanneer mager weefsel groei en stevige bespiering, niet rauw bulk, zijn de belangrijkste doelstellingen.

 

Features PRIMOVER in Nederland

PRIMOVER (Methenolone Acetaat) is een uitstekende mondelinge steroïden. In tegenstelling tot de meeste andere orals, is het niet de 17-gealkyleerde en geen toxiciteit voor de lever problemen. Het is misschien slechts de helft van de krachtige oraal als per injectie, dus doseringen moet hoog zijn, ten minste 100 en bij voorkeur 200-300 mg per dag, maar als je dat niet kan worden geboden is het een uitstekend middel. Het is ongebruikelijk tussen orale steroïden als Klasse I, bindend en aan de androgeen receptor.De claim is echter, dat methenolone acetaat tabletten helpen vet te verbranden, als een gevolg van acetaat esters, is louter een mythe. De stof heeft dezelfde LBM-sparend eigenschappen als u een dieet volgt als geïnjecteerd primo tabbladen, dat is te zeggen, het is erg handig als de dosering is voldoende.

De gebruikelijke PRIMOVER (Methenolone Acetaat) tabletten administratie protocollen voor lichaamsbouw - of performance-het verbeteren van toepassing oproep voor 75 - 150 mg per dag, die wordt gehouden van 6 tot 8 weken. Dit niveau is voldoende om aan te geven van een meetbare anabole werking, hoewel men meestal niet verwachten om goede winsten in spiermassa met deze drug. In plaats daarvan, Primobolan wordt gebruikt bij de sporter heeft een specifieke behoefte aan een milde anabole agent, met name in het snijden fasen van de opleiding.

 

De interactie met andere geneesmiddelen in Nederland

Vanwege zijn zachte karakter, PRIMOVER (Methenolone Acetaat) wordt vaak gebruikt in combinatie met andere steroïden voor een nog sterker effect. In dergelijke gevallen een iets lagere dosis wordt vaak gebruikt (50 - 100 mg per dag). Tijdens een dieet of snijden eerste fase, dacht de primaire toepassing, een niet-aromatiserende androgeen zoals trenbolonacetaat is vaak toegevoegd. Dergelijke combinaties zouden verbeteren van de lichaamsbouw, zonder het vasthouden van water, en helpen om een een hardere, meer bepaald kijken van gespierdheid. Niet-aromatiserende androgeen/anabole stacks zoals deze ware zeer populair onder concurrerende bodybuilders, en blijken erg betrouwbaar voor het snel verbeteren van het wedstrijd formulier. PRIMOVER (Methenolone Acetaat) is ook af en toe gebruikt met meer krachtige androgenen tijdens ballaststoffen fasen van de opleiding. De toevoeging van testosteron, Dianabol, of Anadrol is gebruikelijk, hoewel de winsten zijn ofter begeleid door een zekere mate van gladheid door de toegevoegde oestrogene component, evenals hepatotoxiciteit in het geval van de laatste 2 agenten.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Most Viewed

Onze online shop biedt de mogelijkheid tot het kopen van een goedkope steroïden in Nederland. En voor vaste klanten en die klanten die de aankoop van steroïden in grote volumes, kortingen beschikbaar zijn. We biedt een levering in de kortst mogelijke tijd, en service op het hoogste niveau. Wij waarderen elke klant en werkt alleen in het voordeel van de kopers van onze producten.

Kopen anabole steroïden in Nederland hebben we een zeer winstgevend zijn voor de koper. De goederen kunnen worden gekocht en genoten op elk moment van de dag. We hebben een breed scala aan de meest competitieve prijzen, betaalbaar voor de sporter. De kwaliteit van de steroïden is zeer hoog, dus je wens om de toename van spiermassa en het opbouwen van spieren, thuis of in de sportschool succesvol zal zijn.