Turinover

Turinover

Merk: Vermodje
Model: 933
Beschikbaarheid: Op voorraad
Pakket: 10mg (50 pillen)
Substance: Turinabol (4-Chlorodehydromethyltestosterone)
59,00€

Algemene informatie over TURINOVER in Nederland

TURINOVER (Turinabol) is een orale steroïde die bevat 10 mg van het hormoon 4-Chlorodehydromethyltestosterone.

TURINOVER (Turinabol) werd voor het eerst ontdekt in Oost-Duitsland in 1962. De steroïde werd zeer populair vanwege zijn hoge anabole eigenschappen, terwijl dat het een vrij laag androgen. Deze drug wordt beschouwd als de belangrijkste component van de beroemde Oost-duitse doping machine, waarin duizenden van de duitse Olympische sporters werden in het geheim gegeven steroïden, in de hoop van het domineren van de Olympische spelen.

TURINOVER (Turinabol) is in dezelfde familie van steroïden als methandienone. De resultaten van deze drug zijn vaak gemeld door bodybuilders als zijnde gelijk aan die van D-bol, maar zonder dat een van de overdaad. Het ontbreken van een maagkanteling is te wijten aan het feit dat TURINOVER (Turinabol) niet aromatiseert in het lichaam, en dus geen oestrogeen gerelateerde bijwerkingen worden heden.

 

Features TURINOVER in Nederland

Gebruikers van deze steroïden vaak een verslag van een zeer goede winst in kracht, samen met een kleine winst in de kwaliteit van de spiermassa. TURINOVER (Turinabol) wordt vaak gebruikt als een "jump start" om een cyclus. Hier de snel optredende effecten van de mondelinge laat de bodybuilder te beginnen met het ervaren van winsten en "pompen" vroeg op, terwijl de injectables worden gebruikt in de cyclus hebben meer tijd door te voeren. TURINOVER (Turinabol) is een zeer veelzijdig steroïden en effectief kan worden gebruikt in zowel snij-en ballaststoffen cycli. Het stapels goed met bijna alle stoffen, en is ook effectief in het verlagen van SHBG in het lichaam, waardoor de andere stoffen, zoals Testosteron, zelfs effectiever.

 

Dosering

TURINOVER (Turinabol) wordt ook vaak gebruikt als een "brug" tussen de cycli. Hier een lage dosis van de drug (10-15mgs een dag) zal worden gebruikt tussen de cycli om te voorkomen dat een totale "crash" en om te helpen de bodybuilder het behoud van verworvenheden van de vorige cyclus. Chlorodehydromethiltestosterone is een C-17 mondelinge, en daarom kan er wat stress op de lever. Vanwege dit, is het aanbevolen dat gebruikers houden doses in een redelijke bereiken en proberen te beperken in hun cycli van deze steroïden met niet meer dan 8 weken. De gemeenschappelijke doseringen gebruikt zou worden 20-40mgs een dag.

Vrouwen bodybuilders in Nederland ook vinden deze drug gunstig en wordt meestal gebruikt in een dosering van 5mgs een dag.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Most Viewed

Onze online shop biedt de mogelijkheid tot het kopen van een goedkope steroïden in Nederland. En voor vaste klanten en die klanten die de aankoop van steroïden in grote volumes, kortingen beschikbaar zijn. We biedt een levering in de kortst mogelijke tijd, en service op het hoogste niveau. Wij waarderen elke klant en werkt alleen in het voordeel van de kopers van onze producten.

Kopen anabole steroïden in Nederland hebben we een zeer winstgevend zijn voor de koper. De goederen kunnen worden gekocht en genoten op elk moment van de dag. We hebben een breed scala aan de meest competitieve prijzen, betaalbaar voor de sporter. De kwaliteit van de steroïden is zeer hoog, dus je wens om de toename van spiermassa en het opbouwen van spieren, thuis of in de sportschool succesvol zal zijn.