Primover vial

Primover vial

Merk: Vermodje
Model: 932
Beschikbaarheid: Op voorraad
Pakket: 10ml vial (100 mg / ml)
Substance: Methenolone enanthate (Primobolan depot)
109,00€

Algemene informatie over PRIMOVER in Nederland

PRIMOVER (Methenolone Enanthate) is een man-made steroïden, vergelijkbaar met de natuurlijk voorkomende steroïde testosteron. Elk flesje heeft 10ml en elke ml heeft 100mg van methenelone enanthate.

PRIMOVER (Methenolone Enanthate) is een enkelwerkende lange ester van steroïden. Het is de meest onbevlekte en mildste anabole steroïde. Methenelone enanthate zal niet aromatiseert, niet-giftig, laag in androgenen. PRIMOVER (Methenolone Enanthate) wordt gebruikt om gewichtstoename na uitgebreide chirurgie, chronische infectie of ernstige trauma ' s, en in andere gevallen die resulteren in een onvoldoende gewichtstoename of onderhoud. PRIMOVER (Methenolone Enanthate) is ook gebruikt voor de afname van spier-schade veroorzaakt door behandeling met corticosteroïden en verminderen pijn in de botten geassocieerd met osteoporose.

In Nederland PRIMOVER (Methenolone Enanthate) is voorgeschreven als een lean-weefsel gebouw anabole agent gebruikt in gevallen waar spierafname is duidelijk, zoals in de post-operatie toepassing.

PRIMOVER (Methenolone Enanthate) wordt over het algemeen gebruikt als een milde anabole en anti-katabole agent als het aids in stikstof retentie. Het is een slechts licht lever giftig met bijna geen conversie naar oestrogeen. Het is over het algemeen goed verdragen door vrouwen.

 

Dosering

PRIMOVER (Methenolone Enanthate) kunnen worden genomen door mannen en vrouwen. Doseringen voor mannen zijn 100-300 mg/week, vrouwen 1 / 2 dosering. Het is de enige steroïde dat werkt gunstig tijdens een caloriearm dieet. Effectief voor planten samen te voegen, maar de neiging om uit te harden en de spieren meer toevoegen dan voortbouwen grote spieren.

 

De interactie met andere geneesmiddelen in Nederland

PRIMOVER (Methenolone Enanthate) werkt goed bij toevoeging aan een cyclus met andere steroïden, het vermindert het vasthouden van water en hardheid wanneer gestapeld met meer zware plicht injecteerbare testosteron, zoals Omnadren / Sustanon, Testosteron / Propionate, ect.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Most Viewed

Onze online shop biedt de mogelijkheid tot het kopen van een goedkope steroïden in Nederland. En voor vaste klanten en die klanten die de aankoop van steroïden in grote volumes, kortingen beschikbaar zijn. We biedt een levering in de kortst mogelijke tijd, en service op het hoogste niveau. Wij waarderen elke klant en werkt alleen in het voordeel van de kopers van onze producten.

Kopen anabole steroïden in Nederland hebben we een zeer winstgevend zijn voor de koper. De goederen kunnen worden gekocht en genoten op elk moment van de dag. We hebben een breed scala aan de meest competitieve prijzen, betaalbaar voor de sporter. De kwaliteit van de steroïden is zeer hoog, dus je wens om de toename van spiermassa en het opbouwen van spieren, thuis of in de sportschool succesvol zal zijn.