Stanover vial.

Stanover vial.

Merk: Vermodje
Model: 931
Beschikbaarheid: Op voorraad
Pakket: 10ml flacon (50 mg / ml)
Substance: Stanozolol injectie (Winstrol depot)
49,00€

Algemene informatie over STANOVER in Nederland

STANOVER (Stanozolol injecteerbare) is een injecteerbare steroïden bevat 50 mg per ML van stanozolol.

Sommige bodybuilders beweren dat de injecteerbare versie van deze steroïden betere resultaten oplevert dan de mondelinge versie. Het water base van deze stof betekent dat het in het systeem zeer snel, waardoor ze ook regelmatig injecties om het bloed stabiel en consistent. Bodybuilders vaak injecteren stanaplex dagelijks voor het beste resultaat.

STANOVER (Stanozolol injecteerbare) in Nederland is een van de meest populaire steroïden dag van vandaag in gebruik. Dit medicijn heeft een zeer lage androgene eigenschappen en een zeer hoge anabole eigenschappen. STANOVER (Stanozolol injecteerbare) niet de mogelijkheid om aromatiseert, en daarom zullen er geen water zwellen. Dit heeft deze steroïde zeer populair bij bodybuilders in de cutting fase van hun opleiding.

 

Features STANOVER in Nederland

Gebruikers van STANOVER (Stanozolol injecteerbare) vaak een verslag van een goede winst in kracht, vasculariteit, en de spiertonus. Mensen melden vaak zeer intense spier "pompen" tijdens de training bij het gebruik van deze verbinding. Sommige studies hebben ook aangetoond dat STANOVER (Stanozolol injecteerbare) oestrogeen en progesteron blokkeren van vaardigheden, waardoor het een goede keuze om te gebruiken met andere steroïden zoals Testosteron, Nandrolon, of Trenbolone. STANOVER (Stanozolol injecteerbare) heeft ook een zeer goed werk van het verminderen van de hoeveelheid SHBG in het lichaam, waardoor andere steroïden veel meer overvloedig in hun vrije toestand in het lichaam. Vanwege dit feit, STANOVER (Stanozolol injecteerbare) maakt een geweldige aanvulling op alle cycli.

 

Dosering

Vanwege de geringe androgene activiteit, STANOVER (Stanozolol injecteerbare) is een zeer goede keuze voor zowel vrouwen bodybuilders. Bodybuilders gebruiken meestal STANOVER (Stanozolol injecteerbare) in doseringen van 50-100mgs van een dag voor een periode van 6-8 weken.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Most Viewed

Onze online shop biedt de mogelijkheid tot het kopen van een goedkope steroïden in Nederland. En voor vaste klanten en die klanten die de aankoop van steroïden in grote volumes, kortingen beschikbaar zijn. We biedt een levering in de kortst mogelijke tijd, en service op het hoogste niveau. Wij waarderen elke klant en werkt alleen in het voordeel van de kopers van onze producten.

Kopen anabole steroïden in Nederland hebben we een zeer winstgevend zijn voor de koper. De goederen kunnen worden gekocht en genoten op elk moment van de dag. We hebben een breed scala aan de meest competitieve prijzen, betaalbaar voor de sporter. De kwaliteit van de steroïden is zeer hoog, dus je wens om de toename van spiermassa en het opbouwen van spieren, thuis of in de sportschool succesvol zal zijn.