Naposim 5

Naposim 5

Merk: Vermodje
Model: 929
Beschikbaarheid: Op voorraad
Pakket: 5mg (100 pillen)
Substance: Methandienone orale (Dianabol)
18,00€

Algemene informatie over NAPOSIM in Nederland

NAPOSIM (Methandienone) is een oraal steroïde toepassing met een groot effect op proteïne metabolisme. Methandienone is een afgeleide van testosteron, en heeft een zeer sterke anabole testosteron wiki en androgene eigenschappen. Het heeft een groot effect op proteïne metabolisme en bevordert de eiwit-synthese. Dit effect manifesteert zich in door het creëren van een positieve stikstofbalans, en ondersteunt de opbouw van eiwitten en dus de skeletale spier massa. NAPOSIM (Methandienone) leidt ook tot een verbeterd gevoel van welzijn.

 

Features NAPOSIM in Nederland

NAPOSIM (Methandienone) is een van de meest effectieve massa gebouw steroïden ooit gemaakt. Het was, in feite, speciaal gemaakt voor sporters te gebruiken om prestaties te verbeteren (al was het beweerde te hebben therapeutische vermogen). Het biedt zeer indrukwekkende gewicht en sterkte winsten voor de meeste gebruikers. Het ervaren van een 3-4lb gewichtstoename per week is niet ongehoord, vooral bij beginners. Het moet worden opgemerkt dat een stuk als dit is water gewicht, en dat met een hogere doseringen gynaecomastie, hoge bloeddruk, en acne kan ontstaan. NAPOSIM (Methandienone) bij oraal actief en zeer snel, maar blijft alleen actief voor minder dan een halve dag. Vaak, om deze reden, doseringen waren verspreid door de dag.

 

Dosering

Het is bekend dat 10 mgs van de NAPOSIM (Methandienone) is genoeg voor een volledige androgeen te vervangen in een man, en deze dosis verhoogd androgene anabole activiteit ongeveer 5 keer meer dan normaal en mits een vermindering van de natuurlijke cortisol activiteit van tussen 50 en 70%. Ondanks dit, veel sporters nemen 50-100mgs dagelijks. Het lijkt er op dat meer dan 50mgs/dag, is er een punt van afnemende terug.

 

Bijwerkingen

Echter, niet alle effecten van NAPOSIM (Methandienone) zijn positief. Een van de meest bekende bijwerkingen van NAPOSIM (Methandienone) overmatig gebruik is op de lever. Echter, deze effecten zijn van korte duur en de lever waarden weer normaal. Sommige van de andere effecten zijn oestrogene effecten, het risico wordt geminimaliseerd als NAPOSIM (Methandienone) gebruik te stapelen met een anti-oestrogeen. Deze bijwerkingen kunnen zijn gynaecomastie, zout en water vasthouden, hoge bloeddruk, vette huid, beharing en acne (hoewel niet heel ernstig). Als gevolg van de milde androgene component van NAPOSIM (Methandienone), hoge doses kan ook leiden tot een aantal haren vallen in de mannelijke patroon. Het kan ook leiden tot veranderingen in de verdeling zoals agressie en prikkelbaarheid of in sommige gevallen het tegenovergestelde van het, waardoor het individu om te gaan in een depressie.

Echter, de meeste van de effecten worden gedacht aan niet-androgeen receptor gemedieerde omdat NAPOSIM (Methandienone) is een zwak Androgeen Receptor bindmiddel. Dit bewijst ook de lage aromatase activiteit van NAPOSIM (Methandienone). NAPOSIM (Methandienone)'s-gebruikers geen zorgen hoeft te maken over plotselinge daling in hun natuurlijke testosteron productie omdat de bijwerkingen niet worden beschouwd als een androgeen-receptor-afhankelijk.

NAPOSIM (Methandienone) aromatises gemakkelijk, zodat het niet een heel goede steroïde bij het werken uit voor een wedstrijd, maar voor diegenen die te verwerven ruwe grootte, het is een ster tussen orale steroïden. NAPOSIM (Methandienone heeft een halfwaardetijd van slechts 3,2 - 4,5 uur. Wat betekent dat je moet nemen dianobol twee keer per dag om te genieten van een rijke inhoud in de bloedstroom.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Most Viewed

Onze online shop biedt de mogelijkheid tot het kopen van een goedkope steroïden in Nederland. En voor vaste klanten en die klanten die de aankoop van steroïden in grote volumes, kortingen beschikbaar zijn. We biedt een levering in de kortst mogelijke tijd, en service op het hoogste niveau. Wij waarderen elke klant en werkt alleen in het voordeel van de kopers van onze producten.

Kopen anabole steroïden in Nederland hebben we een zeer winstgevend zijn voor de koper. De goederen kunnen worden gekocht en genoten op elk moment van de dag. We hebben een breed scala aan de meest competitieve prijzen, betaalbaar voor de sporter. De kwaliteit van de steroïden is zeer hoog, dus je wens om de toename van spiermassa en het opbouwen van spieren, thuis of in de sportschool succesvol zal zijn.