Fenilver amp.

Fenilver amp.

Merk: Vermodje
Model: 928
Beschikbaarheid: Op voorraad
Pakket: 10 ampullen (100 mg / ml)
Substance: Nandrolon phenylpropionate (NPP)
49,00€

Algemene informatie over de FENILVER in Nederland

FENILVER (Nandrolon Phenylpropionate) is een injecteerbare steroïden met 100mgs per ML van het hormoon nandrolon phenylpropionate.

FENILVER (Nandrolon Phenylpropionate) is zeer snel handelen en daarom maakt het mogelijk voor de samenstelling van het lichaam veel sneller. Dit maakt deze steroïden een betere keuze dan Deca getest voor Bodybuilders en atleten. Gebruikers volgen doorgaans een dosering van elke andere dag, toen het gebruik van deze stof om het bloed verhoogd en stabiel.

FENILVER (Nandrolon Phenylpropionate), zoals het vaak wordt genoemd, is een van de meest populaire steroïden worden gebruikt onder bodybuilders vandaag. FENILVER (Nandrolon Phenylpropionate) is een lage androgene steroïden met een hoge anabole werking. Het zal aromatiseert in hoge doseringen, maar niet tegen het tarief van testosteron. Progesteron opbouw is een neveneffect dat sommige moeite hebben met al-gebruikers melden dat het probleem niet zo slecht met deze ester zoals het is met de Deca. Gebruikers gevoelig voor deze problemen zou kunnen kiezen om toe te voegen Cabaser of Dostinex van hun cyclus.

 

Features FENILVER in Nederland

FENILVER (Nandrolon Phenylpropionate) kan worden gebruikt voor het snijden of voor ballaststoffen. Bodybuilders vaak stapel met Testosteron voor een van de meest voorkomende en effectieve ballaststoffen cycli. De durabolin / winstrol stapel is ook erg populair. Er wordt aangenomen dat Winstrol helpt bij het blokkeren van de progesteron opbouw, terwijl de durabolin helpt met de gemeenschappelijke problemen die sommige lijden terwijl op Winstrol. De gemeenschappelijke verlichting en genezing die durabolin biedt, is een van de belangrijkste redenen is het uitgegroeid tot een zeer populaire steroïde met bodybuilders. Androgeen bijwerkingen zijn meestal niet een probleem met NPP 100 (Nandrolon Phenylpropionate) zolang doses worden gehouden binnen redelijk bereik.

Bodybuilders in Nederland gebruik van deze stof door zelf soms rapport een verlies van libido, het wordt daarom aanbevolen dat er een run op zijn minst een kleine dosis van testosteron, of zelfs een hoge androgeen zoals Proviron om te helpen voorkomen dat dit probleem.

Vrouwen bodybuilders zijn ook dol op FENILVER (Nandrolon Phenylpropionate), waar het milde androgene natuur maakt het een veilige steroïde voor te gebruiken zonder angst voor masculizing bijwerkingen. FENILVER (Nandrolon Phenylpropionate) afsluiten op je lichaam te kunnen maken en het is op natuurlijke testosteron, dus een goede PCT programma wordt aanbevolen na een cyclus van deze stof.

 

Dosering

Mannelijke bodybuilders vaak gebruik FENILVER (Nandrolon Phenylpropionate) in doses van 400-600mgs een week voor 8-12 weken, terwijl vrouwen een dosering van 50-100mgs wekelijkse voldoende te zijn voor het zien van gewenste resultaten.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Most Viewed

Onze online shop biedt de mogelijkheid tot het kopen van een goedkope steroïden in Nederland. En voor vaste klanten en die klanten die de aankoop van steroïden in grote volumes, kortingen beschikbaar zijn. We biedt een levering in de kortst mogelijke tijd, en service op het hoogste niveau. Wij waarderen elke klant en werkt alleen in het voordeel van de kopers van onze producten.

Kopen anabole steroïden in Nederland hebben we een zeer winstgevend zijn voor de koper. De goederen kunnen worden gekocht en genoten op elk moment van de dag. We hebben een breed scala aan de meest competitieve prijzen, betaalbaar voor de sporter. De kwaliteit van de steroïden is zeer hoog, dus je wens om de toename van spiermassa en het opbouwen van spieren, thuis of in de sportschool succesvol zal zijn.