Restaver

Restaver

Merk: Vermodje
Model: 925
Beschikbaarheid: Op voorraad
Pakket: 40mg 100 pillen
Substance: Testosteronundecanoaat
96,00€

Algemene informatie over Restaver in Nederland

Restaver door Vermodje is uitsluitend vervaardigd in orale vorm, de werkzame stof is testosteronundecanoaat. Het is ook bekend onder de naam van Andriol. Dit type van testosteron is gevestigd in olie en in een capsule als mondeling.

 

Dosering

Ook is er nog een belangrijke factor bij het denken van het gebruik van deze stof is het feit dat, hoewel het zal verhogen van uw niveaus van testosteron in 2 uur, zullen ze terugkeren naar de uitgangssituatie door 10-12 uur dus je moet willen zien aanzienlijke anabole effecten van dit spul, het is het beste gebruik van 4-8 tabletten, verdeeld gelijkmatig, 2-3 keer per dag. Zie je niet de grote winsten die kunnen worden verkregen door de zwaardere injecteerbare testosteron; dan zie je aanzienlijk minder bijwerkingen.

Kortom, de meest voorkomende aanbevolen dosis van in Nederland Andriol is 200-275 mg/dag verdeeld in drie doses, genomen met of zonder maaltijden.Maar, in mijn mening is het goed genoeg om aan de gewenste spieren winsten en sterkte voor bodybuilders.Dat is de reden waarom je moet gebruik maken van andriol 450-600 mg per dag en gaan op het gebruik van minimaal 8 weken. Ook, je moet het verdeeld in drie doses ('s morgens,' s middags en ' s avonds.)

 

Bijwerkingen

Schade aan de lever, Gynocomastia, het Vasthouden van Water en Acne.
Schade aan de lever: Het is gezien alleen op de lange termijn gebruikt, zodat je niet hoeft te maken over uw lever als u geen gebruik van andriol meer dan 8 weken.
Gynocomastia, het vasthouden van water: Alle vormen van testosteron vaak veroorzaken deze bijwerkingen.Om te voorkomen dat deze bijwerkingen moet u in principe het gebruik van anti-oestrogenen met en na uw cyclus zoals tamoxifen, clomiphene.
Acne: Andriol zelden acne veroorzaakt, is afhankelijk van de eigenschappen van uw huid. Om die te verkleinen kunt u gebruik maken van carsil of mariadistel.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Most Viewed

Onze online shop biedt de mogelijkheid tot het kopen van een goedkope steroïden in Nederland. En voor vaste klanten en die klanten die de aankoop van steroïden in grote volumes, kortingen beschikbaar zijn. We biedt een levering in de kortst mogelijke tijd, en service op het hoogste niveau. Wij waarderen elke klant en werkt alleen in het voordeel van de kopers van onze producten.

Kopen anabole steroïden in Nederland hebben we een zeer winstgevend zijn voor de koper. De goederen kunnen worden gekocht en genoten op elk moment van de dag. We hebben een breed scala aan de meest competitieve prijzen, betaalbaar voor de sporter. De kwaliteit van de steroïden is zeer hoog, dus je wens om de toename van spiermassa en het opbouwen van spieren, thuis of in de sportschool succesvol zal zijn.