Primover ampoules

Primover ampoules

Merk: Vermodje
Model: 924
Beschikbaarheid: Op voorraad
Pakket: 10 ampullen (100 mg / ml)
Substance: Methenolone enanthate (Primobolan depot)
109,00€

Algemene informatie over PRIMOVER in Nederland

PRIMOVER (Methenolone Enanthate) door Vermodje is een injecteerbare steroïden bevat het hormoon methenolone enanthate in een preparaat van 100mgs per ML.

De ester van deze verbinding maakt het trage handelen, en dus betekent dat injecties kan minder frequent. Bodybuilders gebruik van deze steroïden, volgen vaak een dosering van twee-drie foto ' s per week.

PRIMOVER (Methenolone Enanthate), zoals het vaak wordt genoemd, is een zeer populaire steroïde onder bodybuilders die in de "snijden" fase van hun training en dieet. Dit steroïde is zeer mild van aard en lijkt te werken uitzonderlijk goed met calorie diëten.

PRIMOVER (Methenolone Enanthate) zal niet aromatiseert in het lichaam, dus oestrogene bijwerkingen, zoals zwellen mag niet worden een probleem. Bodybuilders met redelijk laag lichaamsvet zult merken een toename in definitie en spiermassa.

Deze steroïden was naar verluidt een lange tijd favoriet van de grote Arnold Schwarzenagger. Veel kenmerk van Arnold ' s van gebruik van dit geneesmiddel zijn vermogen om zulk een smalle taille en esthetische op zoek lichaamsbouw. Primo is ook een zeer populaire "bridging" steroïden, wat betekent dat bodybuilders soms gebruik maken van een stabiele dosis van het tussen hun regelmatige cycli om het lichaam in een meer anabole staat is dat natuurlijk, maar als het niet houden van de natuurlijke testosteron afsluiten van zo gruwelijk als sommige andere steroïden zal doen.

Wie op zoek is naar gebruik PRIMOVER (Methenolone Enanthate) in een cyclus kunnen stapel met een lage dosis testosteron en een mondelinge zoals Stanozolole of Oxandrolone. In Nederland PRIMOVER (Methenolone Enanthate) is ook een zeer populaire steroïde met vrouwen bodybuilders waar het lage androgene eigenschappen en milde natuur maakt het een zeer veilige keuze is voor gebruik.

 

Dosering

Mannelijke bodybuilders vaak gebruik PRIMOVER (Methenolone Enanthate) in een dosis van 300-800mgs een week, ergens tussen de 8-16wks, terwijl vrouwen vinden dat een dosis van 50-100 mg zal in het algemeen de opbrengst wenselijke resultaten.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Most Viewed

Onze online shop biedt de mogelijkheid tot het kopen van een goedkope steroïden in Nederland. En voor vaste klanten en die klanten die de aankoop van steroïden in grote volumes, kortingen beschikbaar zijn. We biedt een levering in de kortst mogelijke tijd, en service op het hoogste niveau. Wij waarderen elke klant en werkt alleen in het voordeel van de kopers van onze producten.

Kopen anabole steroïden in Nederland hebben we een zeer winstgevend zijn voor de koper. De goederen kunnen worden gekocht en genoten op elk moment van de dag. We hebben een breed scala aan de meest competitieve prijzen, betaalbaar voor de sporter. De kwaliteit van de steroïden is zeer hoog, dus je wens om de toename van spiermassa en het opbouwen van spieren, thuis of in de sportschool succesvol zal zijn.