Tamoxiver

Tamoxiver

Merk: Vermodje
Model: 923
Beschikbaarheid: Op voorraad
Pakket: 20mg 25 pillen
Substance: Tamoxifen citraat (Nolvadex)
19,00€

Algemene informatie over TAMOXIVER in Nederland

TAMOXIVER (Nolvadex) is een oraal preparaat met 20 mg van de stof Tamoxifen Citraat.

TAMOXIVER (Nolvadex) is niet een steroïde, in plaats van een selectieve oestrogeen blocker. Terwijl TAMOXIVER (Nolvadex) niet voorkomen dat de opbouw van oestrogeen in het lichaam, wordt voorkomen dat het handelen op bepaalde receptoren, met name, die zich in de tepels. Dit heeft duidelijke voordelen voor bodybuilders, want dit is het gebied waarin de "gynaecoloog" optreedt tijdens het gebruik van aromatiserende steroïden, zoals testosteron.

 

Features TAMOXIVER in Nederland

TAMOXIVER (Nolvadex) biedt ook een ander groot voordeel voor bodybuilders te wijten aan het feit dat het sterk kan verhogen van de hoeveelheid testosteron die het lichaam maakt door het stimuleren van de LH-productie. Dit maakt de drug een geweldige keuze voor PCT.

Terwijl de drug heeft duidelijke voordelen met betrekking oestrogeen opbouw in het lichaam, is het belangrijk op te merken dat het nadelige effecten kan hebben in de richting van progesteron verwante steroïden. Vanwege dit, is het aanbevolen dat bodybuilders geen gebruik maken van TAMOXIVER (Nolvadex) in combinatie met steroïden zoals Deca of Trenbolone.

 

Dosering

Het is ook belangrijk op te merken dat TAMOXIVER (Nolvadex) niet het verminderen van oestrogeen in het lichaam, en dat de sporters op zoek naar het minimaliseren van de totale waterberging en zwellen moeten kijken naar echte oestrogeen-blokkers, zoals Anastrozol of Exemestane. In Nederland bodybuilders gebruiken vaak TAMOXIVER (Nolvadex) in doses van 25-75mgs een dag de hele cyclus duur waar gyno is een punt van zorg. Degenen die willen nemen TAMOXIVER (Nolvadex) in hun PCT programma zal meestal de stof bij vergelijkbare doses voor 4-6 op het voortgezette gebruik van alle steroïden. Gebruikers kunnen ook kiezen voor het toevoegen van proviron en/of HCG hun PCT protocol.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Most Viewed

Onze online shop biedt de mogelijkheid tot het kopen van een goedkope steroïden in Nederland. En voor vaste klanten en die klanten die de aankoop van steroïden in grote volumes, kortingen beschikbaar zijn. We biedt een levering in de kortst mogelijke tijd, en service op het hoogste niveau. Wij waarderen elke klant en werkt alleen in het voordeel van de kopers van onze producten.

Kopen anabole steroïden in Nederland hebben we een zeer winstgevend zijn voor de koper. De goederen kunnen worden gekocht en genoten op elk moment van de dag. We hebben een breed scala aan de meest competitieve prijzen, betaalbaar voor de sporter. De kwaliteit van de steroïden is zeer hoog, dus je wens om de toename van spiermassa en het opbouwen van spieren, thuis of in de sportschool succesvol zal zijn.