Trenaver H

Trenaver H

Merk: Vermodje
Model: 920
Beschikbaarheid: Op voorraad
Pakket: 10ml vial (100 mg / ml)
Substance: Trenbolon hexahydrobenzylcarbonate
102,00€

Algemene informatie over TRENAVER H in Nederland

TRENAVER H (Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate) is injecteerbare steroïden Trenbolone is ticking. Zijn tijd van de absorptie van ongeveer twee weken, die gunstiger is voor gebruik in het lichaam, als gevolg van de minder frequente injecties. TRENAVER H (Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate) drie keer meer anabole dan testosteron. Het effect van TRENAVER H (Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate) wordt vaak vergeleken met populaire middelen, zoals Testosteron en Methandrostenolone, maar het heeft geen oestrogene bijwerkingen.

TRENAVER H (Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate) als een drug met een overwegend anabole effect kan worden gebruikt als een hulp voor de lidstaten wegens schending van het metabolisme van eiwitten met een negatieve stikstof balans (onvoldoende inname, de gestegen vraag of het verlies) in cachexie verschillende achtergronden, met uitgebreide brandwonden bij langdurig gebruik glyukokortokoid, met hypo-en aplastic bloedarmoede, met spieratrofie in de AIDS-patiënten met osteoporose.

 

Contra-indicaties en Waarschuwingen:

In Nederland in de benoeming van anabole steroïden, patiënten moeten geïnformeerd worden over de mogelijke bijwerkingen van de behandeling met onmiddellijke medische aandacht als ze zich voordoen. Bij de eerste tekenen van virilisatie bij vrouwen (verdieping van de stem, hirsutisme, acne, clitoromegaly) moet worden stopgezet om te voorkomen dat onomkeerbare veranderingen. De drug kan leiden tot onderdrukking van plasma stollingsfactoren II, V, VII, X, dat vereist een nauwgezette monitoring, inclusief wanneer gebruikt in combinatie met indirecte anticoagulantia.
De behandeling dient toezicht te houden op de lever parameters (transaminasen, alkalische fosfatase, bilirubine) en lipiden (cholesterol en lage dichtheid lipoproteïnen). Bij ouderen vereist controle van de prostaat vanwege de mogelijke ontwikkeling van hypertrofie en carcinoom. In Nederland in patiënten met hoge doses anabole steroïden moet regelmatig bepalen van hemoglobine en hematocriet vanwege mogelijke polycytemie.

 

Bijwerkingen:

De vrouwen: virilization symptomen, remming van de functie van de eierstokken, menstruele stoornissen, hypercalciëmie. Mannen: prepubertal - virilization symptomen, idiopathische hyperpigmentatie van de huid, het vertragen of stoppen van de groei (verkalking van de epiphyseal groei zones van de lange beenderen) in de post-puberale - irritatie van de blaas, gynaecomastie, priapisme, en op oudere leeftijd - hypertrofie en / of carcinoom van de prostaat.
De mannen en vrouwen - de progressie van atherosclerose, perifeer oedeem, dyspeptische stoornissen, hepatische dysfunctie met geelzucht, veranderingen in leukocyten graaf, pijn in de lange beenderen, antistolling met een neiging tot bloeden.

 

Dosering:

De effectieve dosering van TRENAVER H (Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate) als u werkt lichaamsbouw - 150-300 mg per week, van 6 tot 8 weken op een rij. Door de snelle verspreiding wekelijkse dosis moet worden verdeeld in 2-3 doses. Dit niveau is voldoende voor een duidelijke toename in de kracht en het droog gewicht laag bijwerkingen. Gebrek aan oestrogeen onderdeel TRENAVER H (Trenbolon Hexahydrobenzylcarbonate) een van de belangrijkste medicijnen voor de luidsprekers bodybuilders.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Most Viewed

Onze online shop biedt de mogelijkheid tot het kopen van een goedkope steroïden in Nederland. En voor vaste klanten en die klanten die de aankoop van steroïden in grote volumes, kortingen beschikbaar zijn. We biedt een levering in de kortst mogelijke tijd, en service op het hoogste niveau. Wij waarderen elke klant en werkt alleen in het voordeel van de kopers van onze producten.

Kopen anabole steroïden in Nederland hebben we een zeer winstgevend zijn voor de koper. De goederen kunnen worden gekocht en genoten op elk moment van de dag. We hebben een breed scala aan de meest competitieve prijzen, betaalbaar voor de sporter. De kwaliteit van de steroïden is zeer hoog, dus je wens om de toename van spiermassa en het opbouwen van spieren, thuis of in de sportschool succesvol zal zijn.