Oxaver (Oxandrolone)

Oxaver (Oxandrolone)

Merk: Vermodje
Model: 917
Beschikbaarheid: Op voorraad
Pakket: 10mg (50 pillen)
Substance: Oxandrolon (Anavar)
61,00€

Algemene informatie over OXAVER in Nederland

OXAVER (Oxandrolon) door Vermodje is een oraal steroïde die bevat 10 mg van het hormoon Oxandrolon.

OXAVER (Oxandrolon) wordt beschouwd als een van de mildste steroïden die er is. Het is matig anabole en matig androgene. Zelfs al is het een C-17 mondelinge, het heeft nog steeds minimaal effect op de lever waarden, zelfs bij hogere doseringen. OXAVER (Oxandrolon) ook is niet bekend bij bodybuilders als de steroïden voor de grote massa winsten. Integendeel, de massa die is opgedaan door OXAVER (Oxandrolon) zal de kwaliteit van de winsten en baten die waarschijnlijk zal worden gehouden na de steroïde is niet langer gebruikt. Gebruikers van OXAVER (Oxandrolon) vaak een zeer goed toename in kracht.

 

Features OXAVER in Nederland

Vanwege de extreem milde natuur, OXAVER (Oxandrolon) is ook een van de meest populaire steroïden onder vrouwen bodybuilders. OXAVER (Oxandrolon) heeft ook aangetoond in studies om daadwerkelijk te verminderen lichaamsvet tijdens het gebruik, waardoor het een geweldige keuze voor bodybuilders die in de cutting fase van hun opleiding.

OXAVER (Oxandrolon) in Nederland is ook zeer mild als het gaat om het afsluiten van het vermogen van het lichaam de productie van testosteron, waardoor het een geweldige keuze voor mensen op zoek naar "brug" tussen de cycli, terwijl het lichaam te herstellen. Wie op zoek is naar de stapel OXAVER (Oxandrolon) met iets kunnen kiezen voor een lage dosis testosteron te doen.

 

Dosering

Duidelijk, OXAVER (Oxandrolon) is een groot rond steroïden. Mannelijke bodybuilders gebruiken meestal Oxandrolon in doses van 50-100 mg per dag voor 6-12wks. OXAVER (Oxandrolon) heeft een relatief korte halfwaardetijd van ongeveer 8 uur. Dus men kan kiezen om te splitsen doseringen gedurende de dag om het bloed zo stabiel mogelijk. Vrouwen bodybuilders vinden meestal een dosering van 2,5-10mgs om effectief te zijn voor het bevorderen van spiergroei en kracht zonder het grote risico van bijwerkingen.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Most Viewed

Onze online shop biedt de mogelijkheid tot het kopen van een goedkope steroïden in Nederland. En voor vaste klanten en die klanten die de aankoop van steroïden in grote volumes, kortingen beschikbaar zijn. We biedt een levering in de kortst mogelijke tijd, en service op het hoogste niveau. Wij waarderen elke klant en werkt alleen in het voordeel van de kopers van onze producten.

Kopen anabole steroïden in Nederland hebben we een zeer winstgevend zijn voor de koper. De goederen kunnen worden gekocht en genoten op elk moment van de dag. We hebben een breed scala aan de meest competitieve prijzen, betaalbaar voor de sporter. De kwaliteit van de steroïden is zeer hoog, dus je wens om de toename van spiermassa en het opbouwen van spieren, thuis of in de sportschool succesvol zal zijn.