Andriol Testocaps

Andriol Testocaps

Merk: Sun Pharmaceuticals
Model: 638
Beschikbaarheid: Op voorraad
Pakket: 40mg (60 pillen)
Substance: Testosteronundecanoaat
54,00€

Algemene informatie over de Andriol Testocaps in Nederland

 

Andriol Testocaps worden gebruikt voor het vervangen van het lichaam de natuurlijke geslachtshormoon testosteron als het niet genoeg is, is gemaakt door het lichaam. Testosteronundecanoaat, het werkzame bestanddeel van Andriol Testocaps, is een wit tot roomkleurig wit kristallijn poeder.

Bij mannen testosteron wordt geproduceerd roids door de testikels. Het is nodig voor de normale groei, ontwikkeling en functie van de mannelijke geslachtsorganen en voor de secundaire mannelijke geslachtskenmerken. Het is nodig voor de groei van lichaamsbeharing, de ontwikkeling van de botten en de spieren, en het stimuleert de productie van rode bloedcellen. Het maakt ook mannen stemmen verdiepen. Andriol Testocaps met testosteron worden gebruikt ter vervanging van testosteron in een persoon die heeft een lage of geen natuurlijke testosteron (een aandoening bekend als hypogonadisme). Vanwege problemen met de hypofyse of testis, de productie van testosteron door het lichaam vermindert.

 

Features Andriol Testocaps in Nederland

 

Behandeling van hypogonadal mannen met Andriol Testocaps resulteert in een klinisch significante stijging van de plasma concentraties van testosteron, dihydrotestosteron en androstenedione kamagra 100mg, evenals een daling van SHBG (sex-hormoon bindende globuline). Bij mannen met primaire (hypergonadotropic) hypogonadisme behandeling met Andriol Testocaps resultaten in een normalisatie van gonadotropin niveau.

Na orale toediening van Andriol Testocaps in Nederland, een belangrijk deel van de werkzame stof testosteronundecanoaat is coabsorbed met de lipofiele oplosmiddel uit de darm in het lymfestelsel, waardoor het omzeilen van het firstpass inactivatie door de lever. Tijdens de absorptie van testosteronundecanoaat is deels verlaagd naar dihydrotestosteron undecanoate. Uit het lymfatisch systeem het is vrijgegeven in het plasma. In plasma en weefsels zowel testosteronundecanoaat en dihydrotestosteron undecanoate gehydrolyseerd opbrengst van de natuurlijke mannelijke androgenen testosteron en dihydrotestosteron.

Testosteron heeft een matig anabole eigenschappen, maar ook is een krachtige anabole agent. Andriol Testocaps wordt oraal ingenomen in doses van 25-200 mg per dag. Echter, de meerderheid van de bodybuilders ziet geen effecten bij lagere doses en zelfs in doses van 400 mg/dag, de effecten zijn minimaal op zijn best.

Wanneer genomen voor meer dan 4-6 weken, Andriol Testocaps kan slechts een geringe verhoging van de body mass anabolisme en proteïne. Echter, voor het lichaam om spiermassa op te bouwen heeft men ook om te eten een dieet rijk aan calorieën. De meeste bodybuilders ook een combinatie van andere hormonen op hetzelfde moment. Omdat testosteron wordt omgezet in oestrogeen in het vetweefsel, is er altijd de kans op het ontwikkelen van gynaecomastie en water retentie. Om dit te voorkomen, de meeste bodybuilders toevoegen Arimidex of tamoxifen tijdens de uit-cyclus.

Tijdens Andriol Testocaps inname, het natuurlijke lichaam testosteron release is geremd door het feedback mechanisme door remming van de hypofyse LH. Bij grote doses, zelfs spermatogenese kan worden verstoord. Om de hypothalamus-hypofyse-as te herstellen, is het sterk aanbevolen dat Andriol Testocaps worden conische langzaam af over een periode van een paar weken. Plotselinge stopzetting van Andriol Testocaps kan leiden tot extreme vermoeidheid, het verlies van het gewicht en de gevoeligheid voor botbreuken.

 

Andriol Testocaps Dosering:


Andriol Testocaps moet oraal worden ingenomen met de ochtend en de avond maaltijd. De capsules moeten worden ingenomen met wat vocht en doorgeslikt, zonder te kauwen. Als er een oneven aantal capsules worden genomen, des te groter de dosis moet worden genomen in de ochtend. De dosering van Andriol Testocaps moet worden bepaald door de arts aangepast aan de ernst van de symptomen. De eerste dosis wordt meestal 120-160 mg/dag gedurende 2-3 weken. Volgende dosering (40-120 mg/dag) dient te worden gebaseerd op de klinische effect verkregen in de eerste weken van de therapie. In het algemeen moet de dosis van Andriol Testocaps moet worden aangepast volgens de respons van de individuele patiënt.

 

Andriol Testocaps Overdosering:


De acute orale toxiciteit van testosteronundecanoaat is erg laag. Hoge doseringen van Andriol Testocaps kan leiden tot gastro-intestinale klachten als gevolg van de vette oplosmiddel opgenomen in de capsule. De behandeling kan bestaan uit het legen van de maag en de ondersteunende maatregelen.

 

Andriol Testocaps bijwerkingen:


acne;
veranderingen in uw menstruatie;
male-pattern haargroei (zoals op de kin of borst);
mannelijke kaalheid;
vergrote clitoris; of
vergroten of verkleinen in geslacht station.
Minder ernstige testosteron bijwerkingen kunnen zijn:
borst zwelling in mannen;
hoofdpijn, angst, depressieve stemming;
gevoelloosheid of tingly gevoel; of
pijn of zwelling waar het geneesmiddel is geïnjecteerd.

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed

Most Viewed

Onze online shop biedt de mogelijkheid tot het kopen van een goedkope steroïden in Nederland. En voor vaste klanten en die klanten die de aankoop van steroïden in grote volumes, kortingen beschikbaar zijn. We biedt een levering in de kortst mogelijke tijd, en service op het hoogste niveau. Wij waarderen elke klant en werkt alleen in het voordeel van de kopers van onze producten.

Kopen anabole steroïden in Nederland hebben we een zeer winstgevend zijn voor de koper. De goederen kunnen worden gekocht en genoten op elk moment van de dag. We hebben een breed scala aan de meest competitieve prijzen, betaalbaar voor de sporter. De kwaliteit van de steroïden is zeer hoog, dus je wens om de toename van spiermassa en het opbouwen van spieren, thuis of in de sportschool succesvol zal zijn.